fjellklatring

Klatring og rapellering er en fin mulighet til å utforske og overvinne egne grenser. Det er gøy å klare i høyden, og oppleve motivasjon og støtte fra hverandre. Vi klatrer på flere plasser slik at vi kan tilby forskjellige vanskelighetsgrader og utfordringer.

Klatring er avhengig av vær. Når det regner for mye trenger vi gode sko og klær for å klare denne aktiviteten, ellers benytter vi klatrehallen istedenfor, pga sikkerhet.

Lillesand/Flørenes:

Rundt Flørenessteinen går det flere klatreveger. Vi klatrer opp både fra land og vann. Rapelleringen går ned fra 80 m - kun til de tøfeste. Helt gratis får dere med utsikten over hele skjærgården som dere aldri glemmer.

Birkeland:

Klatrefjellet tilbyr flere klatrelinjer mellom 2 – 30 m høyde. Rapelleringsplassen ligger på ca. 30 m høyde. I tillegg har vi Via Ferrata på plass som går opp til 30 m (gjester klatrer opp på jerntauet som er fast installert i fjellet – teknikken er helt forskjellig i forhold til ”vanlig“ klatring). Etterpå bruker vi Zip Line – taubanen som er 100 m lang og går over tjernet.

Evje/Kilefjorden:

I Kilefjorden har vi et fint klatrefjell med nivå mellom 6 - 30 m. Forskjellige klatrelinjer gjør det mulig å tilpasse for forskjellige nivå, behov og smak. Her lærer alle sikkerhetsteknikker, knuter og klatreteknikker. Rapellering skjer ved siden av klatreveggen. Plassen er ca. 40 m høy og har en flott utsikt mot Kilefjorden.

bildegaleri:

mariTEAM Adventure © 2012