gruppeturer/-reiser

 

 

 

 ungdomsgrupper

 

Det er ikke ofte man får reise vekk fra klasserommet, skolegården og parallell-klassen, bytte ut skolesekken med en tursekk, og dra avgårde på tur sammen med klassen.
Gjennom lek og "learning by doing" kan elevene tilegne seg verdifull førstehånds-kunnskap. Vi tilbyr en rekke av ferdige pedagogiske opplegg for skoleklasser, hvor elevene deltar i forskjellige fag eller prøver seg innenfor forskjellige yrker.
Hvis dere ønsker mer fysisk aktivtet uten "skolebiten", kan vi tilby fine pakketurer. Da benytter klassen mye naturen og får oppleve alt fra fjelltur til ekstremsport. Turene er et resulat av erfaringene vi har fått gjennom årene, og er formet etter hva de fleste ungdoms-gruppene har ønsket.  Hvis disse ikke skulle passe til dere, så er det bare å ta kontakt med oss, slik at vi kan skreddersy et opplegg etter deres ønske.

 firma/lag/foreniger

 

mariTEAM Adventure tar seg av alle typer arrangementer her på Lillesand og i nærområdet. Enten dere ønsker at noen tar seg av teambuilding, sommerfest eller turer av mer faglig karakter. Vi har lang erfaring og mange vellykkede arrangementer bak oss.
En firmatur for ansatte er svært populært og viser seg ofte å være en verdifull investering, noe som gjerne gir større lojalitet til firmaet. I et nytt miljø kan man ofte få bedre forutsetninger for nytenkning og kreativitet. Kombiner det faglige innholdet med annerledes kultur, historie, sol, varme og natur, i tillegg til nye matopplevelser.

Vi er sikker på at oppholdet/ oppevelsen kan bli en skikkelig vitamininn-sprøytning for alle! Det er bare å ta kontakt med oss og spørr oss gjerne om det umulige - vi skreddersyr et arrangement fra A-Å. 

 velg mellom:

 

 

mariTEAM Adventure © 2012